Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radosław Kopczynski darek mazur borys borysewicz Pau La NORPOLEXPRESS Rafal r.a.f (2853 niezalogowanych)
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
Napisze, napisze a jezeli chodzi o ta bemke to styknie ci zwykła 530 diesel z małym czipkem,mało pali a tez sie niezle zwija, te 200 bez proszenia pociśnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
Nawet szoferzy Poloneza 80 km/h (ile fabryka dała) zapierdalalaja, wiec nie ma co oceniac kierowcy po marce auta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
djloco napisał:
Napisze, napisze a jezeli chodzi o ta bemke to styknie ci zwykła 530 diesel z małym czipkem,mało pali a tez sie niezle zwija, te 200 bez proszenia pociśnie
słyszałem, że jak się ma małego czipka
to koniecznie trzeba sobie kupić duże auto
najlepiej niemca na ropę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
nie wiem czy mnie zrozumiałes bo ja miałem na mysli chiptunning
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
a jezeli chodzi o tergo niemca na rope to chyba lepszy jest niz włoski na gaz, nie ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
djloco napisał:
politi wzieło sie z nikąd po prostu zauwazyłem niebieskie swiatełka w lusterku wstecznym.
djloco napisał:
(predkosc dozwolona 90 km/h) , co mnie zdziwiło nie dostałem mandatu ani nie zabrali mi prawka a jechałem ok 110 - moze 140 km/h
djloco napisał:
wydaje mi sie ze powodem było to ze jechałem beemka 530 2007r na litewskich blachach
sam nie wiesz ile jedziesz,. czy 110 czy 140... cholera jest roznica!!! jedziesz powyzej przepisow i nie patrzysz w lusterka, politi nigdy nie bierze sie ot tak, nagle jak ufo...
kierowca bejcy i wszystko jasne....

a teraz na powaznie: skoro nic Ci nie dali na miejscu to nie oznacza ze nie dostaniesz mandatu... moze nie leciales w limicie zabrania prawa jazdy wiec Cie puscili a ze masz jakies norweskie dokumenty to tam Ci przysla jesli cos beda do Ciebie mieli....

a swoja droga: nie miales geby zeby sie zaptac na miejscu??? teraz domysly: co policjant zrobi hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
z przymruzeniem oka... wy bejcowcy jacys strasznie wrazliwi jestescie

www.joemonster.org/filmy/48804/Powod_BMW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Sebastian T.
(djloco)
Wiking
pytałem, pytałem ale oni sami nie wiedzieli co bedzie dalej, nawet nie potrafili powiedziec z jaka predkoscia jechałem, jedno co mi powiedzieli to to zebym czekał na telefon, dlatego tez ten temat na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Dawid Niklas
(poszkodowany2012)
Wiking
Czy mandaty za przekroczenie prędkości w której zatrzymane zostaje prawo jazdy na 3,6,9 miesięcy, bądź za inne drobne przewinienia drogowe są przez Politi, bądź sąd zgłaszane do pracodawcy,czy to należy w interesie oskarżonego poinformować pracodawcę???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
poszkodowany2012 napisał:
Czy mandaty za przekroczenie prędkości w której zatrzymane zostaje prawo jazdy na 3,6,9 miesięcy, bądź za inne drobne przewinienia drogowe są przez Politi, bądź sąd zgłaszane do pracodawcy,czy to należy w interesie oskarżonego poinformować pracodawcę???

mandat szefa nie obchodzi, a jesli zarabiałes na zycie prawkiem, to oni cie wyręczą i uprzejmie doniosa sezfowi : )
co nie oznacza, ze nie powinienes sam o tym go poinformowac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok